Mötesplats Barnkultur: Att arbeta med scenkonst för barn och unga med funktionsnedsättningar

Passerad föreställning

Datum: måndag 20 november

Tid: 17:00

Lokal: Clara Schumannsalen


Mötesplats Barnkultur är seminarier för dig som arbetar med eller är intresserad av kultur för barn och unga. Arrangeras av Länsmusiken i Stockholm i samarbete med Dans i Stockholms Stad och län (DIS) samt Centrum för barnkulturforskning.

Mingel och fika från kl. 16.30. FRI ENTRÉ!

 

MELO är ett kollektiv av personer med bakgrund inom musik, dans, konst och arkitektur. På denna mötesplats kommer de att dela med sig av sina erfarenheter om arbetet som de senaste åren har fokuserat på barn och unga med funktionsnedsättningar. MELO har genom flera års utforskande hittat förhållningssätt att arbeta med normbrytande funktionalitet, bland annat genom den interaktiva föreställningen Spåra (2012), Tillhet (2016) samt workshops.

Sedan starten 2005 har MELO skapat sceniska verk, musik, ljudkoreografi/-arkitektur och verk för barn. De experimenterar på olika sätt med publikens roll och delaktighet i verken och laborerar med förhållandet publik/aktör och scenrum/publikplats. Gruppen består av Melina Mastrotanasi, Sara Soumah, Andrea Fantuzzi, Ola Hjelmberg och Isa-Maria Kvensler.


Anmäl gärna din ankomst till susanne.rundberg@musikaliska.se.

Välkommen!