stina ekblad aurora music festival

Aurora Music – Vivaldis Årstider

Passerad föreställning

Datum: lördag 19 augusti

Tid: 19:00

Lokal: Stora salen


EXTERN ARRANGÖR: AURORA MUSIC

 

Vivaldis fyra årstider hör till den mest spelade och älskade musiken de senaste 300 åren. Musik som aldrig slutar att förtrolla oss. Vi törs lova att denna unika upplaga av Årstiderna med Aurora Chamber Orchestra är något du aldrig upplevt förut. En version med stor respekt för originalet men samtidigt placerat mitt i vår samtid.

Här finns också Dramatens skådespelare med Elin Klinga, Stina Ekblad, Magnus Roosmann och Reine Brynolfsson som vidgar upplevelsen ytterligare.


Program

Ulrika Knutson betraktar tiden
V Borisova-Ollas: Colors of Autumn
A Vivaldi: Årstiderna i version med slagverk och elektronik

Bearbetning och koncept: Terje Tønnesen


Medverkande

Aurora Chamber Orchestra, ledare & solist Svetlin Roussev
Slagverk: Joakim Anterot, Cembalo: Yu Hong Pen
Läsning: Ulrika Knutson, Elin Klinga, Stina Ekblad, Magnus Roosmann, Reine Brynolfsson


Biljetter

Ordinarie: 300 kr / under 26 år: 150 kr


Längd

Ca 2 timmar


Om Aurora Music festival

Aurora Music är en av världens största arrangörer av festivaler med klassisk musik och master classes. Sen starten 2006 har de två grundarna Ola Larsson och Per Nyström producerat 38 festivaler som lockat en bra bit över 100 000 besökare, som involverat över 4000 artister och musiker från 40 länder.

Verksamheten omfattar konserter med världsberömda musiker, ofta i kombination med master classes för avancerade studenter och unga professionella musiker.

Kurt Masur, Krystof Penderecki, Midori, Sarah Chang, Lynn Harrell, Mischa Maisky, Olga Kern, Barbara Hendricks och Stina Ekblad är några av de världsberömda artister som Aurora Music har engagerat.

Aurora Music är en icke vinstdrivande förening. Dess intäkter kommer från offentliga medel, konsertbiljetter, privata donationer och fonder/stiftelser.
 

http://www.auroramusic.se/

 

Se även: Premiärkonserten 18 aug kl. 19.00